top of page

Доставка и Рекламации

Доставка

Извършваме групажна доставка за сметка на клиента до почти всички големи градове и по-голямата част от страната.

 

Доставката се осъществява от транспортни фирми, специализирани в превоза на мебели. За конкретно населено място, моля, направете запитване, 

 

Доставката е до адрес. Внасянето на мебелите е ангажимент на клиента!

Политика за връщане

КЛИЕНТ, КОЙТО Е ПОТРЕБИТЕЛ ПО СМИСЪЛА НА ЗАКОНА ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ, ИМА ПРАВО, БЕЗ ДА ДЪЛЖИ ОБЕЗЩЕТЕНИЕ ИЛИ НЕУСТОЙКА И БЕЗ ДА ПОСОЧВА ПРИЧИНА, ДА СЕ ОТКАЖЕ ОТ СКЛЮЧЕНИЯ ДОГОВОР ЗА ПОКУПКА НА СТОКА ПРЕЗ Е-МАГАЗИНА, КАТО ВЪРНЕ СТОКАТА В СРОК ОТ 14 (ЧЕТИРИНАДЕСЕТ) РАБОТНИ ДНИ, СЧИТАНО ОТ ДАТАТА НА ПОЛУЧАВАНЕТО И. СТОКАТА, КОЯТО ВРЪЩАТЕ КЪМ НАС , ТРЯБВА ДА ДА ОТГОВАРЯ НА СЛЕДНИТЕ ИЗИСКВАНИЯ ПО ЗАКОН:

ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ВЪРНАТИ В НАПЪЛНО ТЪРГОВСКИ ВИД, КАТО НЕ ТРЯБВА ДА ИМА ИЗНОСВАНЕ ИЛИ ПОВРЕДА. ПО ВЪРНАТИТЕ СТОКИ НЕ ТРЯБВА ДА ИМА СЛЕДИ ОТ УПОТРЕБА, ОРИГИНАЛНАТА ОПАКОВКА НА ПРОИЗВОДИТЕЛЯ НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ НАРУШЕНА, РАЗКЪСАНА, РАЗЛЕПЕНА ИЛИ УВРЕДЕНА ПО ДРУГ НАЧИН.ИМАТЕ ПРАВО ДА ТЕСТВАТЕ ЗАКУПЕНИЯ ПРОДУКТ И ДА СЕ УВЕРИТЕ, ЧЕ ВИ ХАРЕСВА, НО СТЕ ЗАДЪЛЖЕНИ ДА ГО ЗАПАСИТЕ В БЕЗУПРЕЧНО СЪСТОЯНИЕ И ВИД.

ВЪРНАТИТЕ ПРОДУКТИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРИДРУЖЕНИ С ВСИЧКИ ПОЛУЧЕНИ КЪМ ТЯХ ГАРАНЦИОННИ КАРТИ, РЪКОВОДСТВА ЗА УПОТРЕБА, ТОВАРИТЕЛНИЦА (ПО ВЪЗМОЖНОСТ).

 

НА ВРЪЩАНЕ НЕ ПОДЛЕЖАТ: 

  • * СТОКИ, КОИТО СА ПРОМЕНЕНИ, ПОВРЕДЕНИ ИЛИ ИМАТ БЕЛЕЗИ ОТ УПОТРЕБА

  • * СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ПРОДУКТИ, КОИТО СА БИЛИ ДОСТАВЕНИ С ПОРЪЧКА СПЕЦИАЛНО ЗА КЛИЕНТА

  • * СПЕЦИАЛНИ ПОРЪЧКИ – ПОРЪЧКА ЗА СТОКА, КОЯТО НЕ Е НАЛИЧНА В СКЛАДА, И ЩЕ БЪДЕ ЗАЯВЕНА СПЕЦИАЛНО ПО ЖЕЛАНИЕ НА КЛИЕНТА – СПЕЦИАЛИЗИРАНИ

  • * ТРАНСПОРТНИ РАЗХОДИ, ТАКСИ ПРИ ЗАПЛАЩАНЕ И НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ.

  • * СТОКИ, КОИТО НЕ СА В ОРИГИНАЛНАТА СИ ОПАКОВКА ИЛИ ЛИПСВАТ ЧАСТИ ОТ НЕЯ

  • * СТОКА С НАРУШЕН ТЪРГОВСКИ ВИД И СЛЕДИ ОТ УПОТРЕБА – ДРАСКОТИНИ, ЗАЦАПВАНЕ, ИЗНОСВАНЕ.

* Транспортните разходи по връщане на артикул са за сметка на клиента.

* Възстановява се само стойността на артикула, без разходите по доставка, в двете посоки.
* Връщане на сума за закупен продукт става единствено по банков път.

* Суми по върнати поръчки се възстановяват в срок от 20 работни дни (по закон 30 дни ), при положение, че са спазени изискванията за връщане на продукт на онлайн магазина.

bottom of page